Nieuws

gallery/WSE_kwaliteitsregistratie_staand

De werkbaarheidscheque is verlengd van 1 januari tot 31 december 2021

Sedert 17 juli 2020 zijn we erkend als dienstverlener voor de werkbaarheidscheque door het departement Werk en Sociale Economie (WSE) van de Vlaamse overheid. Met de  werkbaarheidscheque kunnen organisaties en bedrijven subsidies verkrijgen voor de meting van werkbeleving, werkbaar werk, mentaal welzijn, veerkracht op het werk en advisering om van resultaten tot concrete acties te komen.

Naar aanleiding van de covid-pandemie heeft de overheid de werkbaarheidscheque uitgebreid van de profit naar de volledige private sociale profitsector (ziekenhuizen, woonzorgcentra, psychiatrische voorzieningen, VAPH-voorzieningen, kinderopvang, socio-culturele sector, maatwerkbedrijven....). Plan nu een onderbouwde werkbelevingsmeting met concrete aanpak om van resultaten tot acties te komen en vraag hiervoor nog vóór 31 december 2020 de werkbaarheidscheque aan.  

Voor informatie rond de werkbaarheidscheque en de aanvraagprocedure, neem contact op met Sonja Reckers via sonja@sonjareckers.be of 0475-400 864 of via het contactformulier.

Erkend dienstverlener met een kwaliteitsregistratie binnen WSE –

Vraag je werkbaarheidscheque aan