Particulieren

 

Velen geraken vroeg of laat eens in de knoop met zichzelf, hebben het gevoel de grip over zichzelf of de situatie te verliezen. Dit kan zowel op vlak van je werk, je persoonlijk vlak of op vlak van je privé- of gezinssituatie.

Vaak vinden we de uitweg. Soms ook niet. Het kan sterk ondersteunend zijn indien je in zulke situaties kan begeleid worden door een professionele coach. Een coach die je situatie erkent en die vanuit jouw situatie jou weer in de mogelijkheid brengt terug meer in je kracht te komen, terug het vertrouwen te vinden, het geloof in jezelf te krijgen.

Als coach ga ik oplossingsgericht aan de slag om zo weer perspectief te krijgen, om weer meer grip op jezelf en de situatie te krijgen. Een coaching is steeds op maat van jouw situatie en jouw vraag. De duur van een coachingstraject is afhankelijk van de uitgangsituatie. De ervaring leert dat je gemiddeld met een vier- à zestal coachingsmomenten weer stevig(er) in je kracht staat.

In deze context begeleid ik vaak mensen die gebukt gaan onder een verhoogde werklast die kan leiden tot toxische stress en burn-out of bore-out..

Ook stressvolle situaties in het privéleven, al dan niet gecombineerd met werksituaties, zijn vaak aanleiding tot een coachingstraject.

Ook studenten met verhoogde studiedruk kunnen meer zicht en grip op zichzelf en hun studiesituatie krijgen via gerichte coaching en het aanleren van bepaalde vaardigheden.

Met de nodige onderbouwde inzichten en aanpak komen we tot meer veerkracht en meer mogelijkheden om op een gezonde manier met stressvolle situaties om te gaan.

Heb je een conflict en zoek je een manier om er een uitweg voor te vinden die positief is voor alle betrokkenen, dan is bemiddeling een aangewezen manier..